Blog

Blog – inspiration og nyheder

Drømmer du dig også væk for en kort stund, når du læser boligblade eller ser boligprogrammer? Der findes utrolig mange muligheder, når det kommer til boligindretning, farver og stil. Vi har derfor samlet idéer, trends og tips til en smart og funktionel indretning med vores produkter – fra gardiner, markiser og til badtilbehør – her i vores blog.

Læn dig endelig tilbage og lad dig inspirere …

Lad dig endelig inspirere

Vores blog er tiltænkt dig, der går op i din indretning, og gerne vil skabe en unik indretningsstil. Vi sætter brugsværdien i højsædet, og fokuserer på personlighed og funktionalitet og selvfølgeligt lækkert design.

Din bolig skal ikke blot være smuk, den skal også være funktionel og personlig og vigtigst af alt, så skal den være behagelig og tryg at opholde sig i. Derfor fokuserer vores blog på boligindretning, der er simpel og anvendelig.

I vores indlæg finder du både nyheder, tips og tricks til, hvordan du skal tænke gardiner ind i din indretning. Vi samler idéerne her på siden og deler dem med dig. Enkelte er til dig, der kan og vil selv, hvor andre er til dig, der bare gerne vil have lidt hjælp og inspiration til at komme videre med indretningen med gardiner, markiser eller badtilbehør.

Rigtig god fornøjelse.

Kategorier i vores blog

page 1 of 3
Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING