Rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål fra DEBEL

Med rullegardiner fra vores DEBEL Plus- sortiment får du et langt større udvalg og muligheder, end vores rullegardiner på standardmål.  Du får blandt andet mulighed for at få et besøg af Gardinbussen, der kommer og opmåler dine vinduer og rådgiver dig omkring mulighederne.

Så ruller det!

Med et rullegardin efter mål, får du en elegant og stilren gardinløsning, der forener mode og funktionalitet. Rullegardiner er perfekte til langt de fleste rum i hjemmet og er klart dét gardin, vi anbefaler til 100% mørklægning i fx soverum.

LUX eller standard?

Vi tilbyder to varianter af rullegardiner – en standard og en LUX. Vælger du en LUX får du langt flere muligheder for farvevalg på kædetrækket. Samtidig har du også mulighed for at vælge at få rullegardinet produceret med vores soft-close funktion, der betjenes ved træk i skinnen (ingen kædetræk). Sidst kan du ved vores LUX-variant vælge at få monteret en skinne, der lige giver rullegardinet et ekstra løft i eksklusivitet. Du finder mulighederne i vores forhandlershops nederst på siden.

En afslutning, der passer til dig

Vores rullegardiner efter mål laves også i varianter, hvor du kan vælge mellem flere forskellige afslutninger forneden af rullegardinet. Som standard leveres med en klassisk syet løbegang. Men du har også mulighed for at vælge en elegant aluliste, der fås i flere farver eller hvad med en tunge-model, der på flotteste vis bryder den klassiske lige bundliste?

Hvor køber du vores rullegardiner?

Du kan vælge mellem selv at bygge dine rullegardiner i vores forhandlershops eller få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig og fremviser prøver, gardintyper samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Rullegardiner efter mål

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinbus

Vi producerer dine rullegardiner efter mål

Få dine rullegardinergardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING