Rullegardiner efter mål

Ønsker du et rullegardin lavet efter mål, så bestiller du fra vores DEBEL Plus-sortiment. Vi tilbyder et stort udvalg af både ensfarvede og mønstrede stoffer. Du kan vælge selv at stå for opmåling og bestilling i vores online forhandlershops, eller du kan bestille et besøg af gardinbussen, så du kan se prøver, få professionel rådgivning og gratis opmåling af dine vinduer.

Så ruller det!

Med et rullegardin efter mål får du en elegant og stilren gardinløsning, der forener mode og funktionalitet. Rullegardiner er perfekte til langt de fleste rum i hjemmet og er klart dét gardin, vi anbefaler til 100% mørklægning i fx soverum.

LUX eller standard?

Vi tilbyder to varianter af rullegardiner – en standard og en LUX.

Standard rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk med sine rene linjer. Gardinet fås i mange farver og med eller uden mørklægning. Det produceres både med fjedre og kædetræk, og leveres med en klassisk syet løbegang som afslutning.

Vælger du LUX modellen, får du flere valgmuligheder og en endnu bedre kvalitet. Du får blandt andet mulighed for at vælge farve på kædetrækket, stålkæde og om du ønsker en firkantet- eller stofbetrukken bundliste, som afslutning nederst på gardinet.

Du finder mulighederne i vores forhandlershops nederst på siden.

Rullegardiner efter mål

Rullegardiner med print

Ønsker du et rullegardin med print, skal du vælge hvilket væv, du ønsker, som “base” i dit gardin. Du har fem muligheder: Mørklæggende, dagslys, transparent, vandafvisende og screens.

Vær opmærksom på, at farven på printet varierer afhængig af hvilken vævstype, du vælger. Vælger du f.eks. et væv af typen “Screens” vil farveintensiteten på trykket være 60-70% af, hvad den er på vævstypen “mørklæggende” (index 100).

 

Hvor køber du vores rullegardiner?

Du kan vælge selv at “bygge” dine rullegardiner online i vores forhandlershops eller at få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig i gardinbussen og fremviser prøver samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Få inspiration til dine rullegardiner

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinbus

Byg dit rullegardin online

Få dine rullegardinergardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING