Rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål

Med et rullegardin får du en elegant og stilren gardinløsning, der både forener design og funktionalitet. Rullegardiner er perfekte til langt de fleste rum i hjemmet og er klart dét gardin, vi anbefaler til 100% mørklægning i fx soverum.

Du kan vælge blandt et stort sortiment af både ensfarvede og mønstrede stoffer. Stå selv for opmåling og bestilling i vores online forhandlershops, eller bestil et besøg af gardinbussen, så du kan se prøver, få professionel rådgivning og gratis opmåling af dine vinduer.

LUX eller standard?

Vi tilbyder to varianter af rullegardiner lavet på specialmål – vores standard model og en LUX model.

Standard rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk med sine rene linjer. Gardinet fås i mange farver og med eller uden mørklægning. Det produceres med kædetræk og leveres med en klassisk syet løbegang som afslutning.

LUX modellen åbner op for flere valgmuligheder og en endnu bedre kvalitet. Du får blandt andet mulighed for at vælge farve på kædetrækket, vælge stålkæde samt om du ønsker en firkantet bundliste, som afslutning nederst på gardinet.

Du finder mulighederne i vores forhandlershops nederst på siden. Se også mulighederne for Duoroller rullegardiner her.

DEBEL rullegardin

Rullegardiner med print

Ønsker du et rullegardin med print, får du ud over funktion også masse varme og personlighed forærende. Uanset hvilket print du ønsker, skal du vælge hvilket væv, du ønsker, som “base” i dit gardin. Du har fem muligheder: Mørklæggende, dagslys, transparent, vandafvisende og screens afhængig af dit behov.

Vær opmærksom på, at farven på printet varierer afhængig af hvilken vævstype, du vælger. Vælger du f.eks. et væv af typen “Screens” vil farveintensiteten på trykket være 60-70% af, hvad den er på vævstypen “mørklæggende” (index 100).

 

Hvor køber du vores rullegardiner?

Du kan vælge selv at “bygge” dine rullegardiner online i vores forhandlershops eller at få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig i gardinbussen og fremviser prøver samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Få inspiration til dine rullegardiner

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg.

Design dit rullegardin online

Få dine rullegardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING