Lamelgardiner efter mål

Med vores lamelgardiner efter mål får du samme kvalitet og rådgivning som i faghandlen – bare til en go’ pris! DEBEL Plus er vores udvidet sortiment og kollektion, hvor du får helt andre og flere muligheder samt muligheden for at få besøg af Gardinbussen, der kommer og opmåler dine vinduer og rådgiver dig omkring mulighederne.

Lamelgardiner til enhver smag

Lamelgardiner er specielt velegnede til de store vinduespartier, hvor du ønsker en strømlinet og elegant gardinløsning. Ofte vælger vores kunder lamelgardiner pga. deres fleksibilitet. De er gode til at tage både sollys og uønsket indkig, men samtidig kan de køres helt ud til siden, så der er fuldt udsyn til den smukke natur eller have.

Når du vælger et lamelgardin efter mål, producerer vi dit lamelgardin fra vores DEBEL Plus-sortiment. Det er altså ikke samme kvalitet eller model, som vores øvrige lamelgardiner på standardmål, du finder ude på hylderne i varehusene rundt om i landet.

Lamelgardiner med mange muligheder

Udover et meget stort udvalg i både farver, mønstre og kvaliteter, så kan du også vælge, om dit lamelgardin efter mål skal være med 89 mm eller 127 mm brede lameller. De 89 mm er det klassiske valg, og det mest udbredte. Vælger du lameller på 127 mm får du, udover færre lameller i vinduet, et noget anderledes og roligt udtryk.

Ønsker du mere fokus på sikkerheden, så kan du få lameller, der har fået en brandhæmmende behandling, lamelgardiner med betjeningsstang i stedet for kæde- og snoretræk samt lamelgardiner uden bundkæde forneden. Det er specielt foretrukket i hjem, hvor børn færdes.

Har du skrå vægge? Så vil lamelgardiner være det oplagte valg. Vi producerer naturligvis også lamelgardiner til skrå vægge.

Lamelgardin med indsvejsede bundlodder
Lamelgardin, 127 mm - dessin L91110

Hvor køber du vores lamelgardiner?

Du kan vælge selv at “bygge” dine rullegardiner online i vores forhandlershops eller at få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig i gardinbussen og fremviser prøver samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Få inspiration til dine lamelgardiner

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg. Prisen for gardinbussen refunderes ved køb af gardiner.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Byg dit lamelgardin online

Få dine gardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING