Gardinbussen Vejle

Gardinbussen i Vejle: få råd og vejledning til de helt rigtige gardiner

Få et gratis besøg af gardinbussen i Vejle

Det er helt uforpligtende at få besøg af vores lokale DEBEL gardinbus. Vores gardinkonsulenter har mange års erfaring, og de sørger for, at du får den hjælp og vejledning, du behøver, for at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem.

Du skal blot booke en tid hos en af vores forhandlere, og så kommer en af vores gardinbusser ud til dit hjem, så du kan se vores store udvalg blandt egne dine møbler og i det rigtige lys.

Når du har bestemt dig for det helt rigtige gardin, måler vi op og sender herefter et uforpligtende tilbud på mail. Hvis du ønsker det, kommer vi også gerne og monterer.

Book et besøg af gardinbussen

Book gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor,
og få professionel opmåling og rådgivning hjemme hos dig selv.

Trænger gardinerne til en udskiftning?

– vi kommer gerne forbi og giver råd og vejledning.

Der er uanede mængder af muligheder, når du skal vælge nye gardiner, og der kommer hele tiden nye tendenser til. DEBEL gardinbussen har alt indenfor gardiner og solafskærmning, og vi medbringer et stort udvalg af prøver og gardintyper fra vores DEBEL Plus kollektion, når du booker et besøg. Du kan læse mere om DEBEL Plus kollektionen her.

Vores konsulent tager altid udgangspunkt i dine behov og dit budget, og finder vi frem til det helt rigtige gardin, måler vi selvfølgeligt op og sender et tilbud på mail. Tilbuddet er ganske uforpligtende og når du gennemfører kurven, igangsættes produktionen af dine gardiner efter ca. 24 timer.

Lamelgardin, 127 mm - dessin L95205
Stofgardiner efter mål

Billige gardiner i god kvalitet

Moden skifter og det gør vores kollektion selvfølgeligt også. Udover de eviggyldige klassikerne, så sørger vi for, at vores kollektion afspejler tidens trends både hvad angår farver og produkttyper. Fælles for alle gardiner er, at det er god kvalitet til en rimelig pris.

Kollektionen omfatter lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, persienner, almindelige bløde gardiner, gardinstænger og -skinner samt plisségardiner. Læs mere om de enkelte gardintyper her.

Leveringstiden på gardiner efter mål er ca. 15 hverdage. Bestiller du gardiner inklusiv montering, kontaktes du igen, når produkterne er produceret, for at aftale et tidspunkt for montering. Der skal derfor påregnes yderligere leveringstid, hvis du også har bestilt montage.

TRIN 1

Bestil et besøg af gardinbussen hos én af vores forhandlere. Vi kontakter dig og finder en tid, der passer i din kalender.

TRIN 2

Gardinbussen kommer hjem til dig og medbringer hele sortimentet,  så du kan se og føle de forskellige materialer og farver.

TRIN 3

Gardinkonsulenten rådgiver dig og opmåler dine vinduer – så du har garanti for korrekt opmåling.

TRIN 4

Hvis I finder en løsning, du kan lide, modtager du et uforpligtende tilbud per mail. Tilvælg montering hvis du ønsker.

TRIN 5

Ca. 15 hverdage efter bestilling modtager du dine gardiner. Har du bestilt montering aftales en tid for opsætning.

TRIN 6

Nu er der bare at læne dig tilbage og nyde resultatet af dine nye gardiner. Vi kører ikke, før du er tilfreds!

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING