40 år med DEBEL

Fire årtier på to minutter

Historien om DEBEL

Fra gardinstænger til Gardinbussen. Fra lille og lokal til et af Skandinaviens største brands inden for gardiner, markiser og badeværelsestilbehør.

Historien om DEBEL

1979
Brandet DEBEL startes af Ejnar Debel. Fra starten var produktprogrammet begrænset til gardinstænger og rullegardiner, men allerede efter to år blev programmet udvidet med badeforhæng og bademåtter.

1986
Virksomheden flytter ind i egne fabrikslokaler på Bronzevej i Randers.

1990
Sortimentet udvides til også at omfatte PVC-persienner, aluminiumspersienner, foldegardiner m.m. importeret fra Fjernøsten.

2009
Vi bliver en del af DECO GROUP og arbejdsområderne koncentreres om produkt-, koncept- og forretningsudvikling samt design og materialevalg. Selve produktionen er placeret hos dygtige leverandører i Asien og Østeuropa og kvalitettjekkes til stadighed af DEBELs interne og eksterne kvalitetskontrol.

2015
Vi går online med de første forhandlershops under brandet – DEBEL Plus. Det er nu muligt for forhandlerne og deres kunder at konfigurere gardiner efter specialmål direkte i butikken eller hjemme hos kunden selv og derefter sætte ordren i gang med det samme. Samtidig understøttes online-salget med rådgivende gardinbusser rundt om i hele landet.

2018
Vi udvider vores sortiment i DEBEL Plus og etablerer samtidig flere gardinbusser, så vi kan matche den stigende efterspørgsel på et professionelt gardinbusbesøg hjemme hos kunderne. Vi udvider også med et kontor i Finland, så vi nu kan agere lokalt i hele Skandinavien.

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING