Nordisk stemning

Gør-det-selv og totalløsninger

Tidens trend bygget på erfaring

DEBEL har med sine 40 år i branchen udviklet sig til en af Skandinaviens førende leverandører af gardiner, markiser og badeværelsestilbehør.

DEBEL har været på markedet siden 1979. DEBEL har placeret sig i en stærk position i takt med den stigende bolig- og indretningsinteresse – hjulpet godt på vej af den store gør-det-selv bølge. Produkterne sælges gennem førende varehuse, hyper- og byggemarkeder.

Stærkt sortiment

I takt med, at den minimalistiske nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i boligerne tog til, har specielt plisségardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL har dog i dag udvidet til også at omfatte markiser og tilbehør til badeværelset.

DEBEL arbejder hele tiden på at tilpasse sig tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg. Med baggrund i vores stærke position på gør-det-selv markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

Rådgivning i hjemmet

DEBEL råder således i dag over 22 gardin- og markisebusser. Hver dag rådgiver og vejleder de kunderne om den bedst mulige løsning inden for kundens budget fra DEBEL Plus-sortimentet. Konceptet med professionel rådgivning i form af Gardinbussen har vist sig at være et godt supplement til gør-det-selv segmentet. Kunderne oplever væsentlige besparelser, da omkostningerne til store showrooms er skåret væk samtidig med at rådgivningen foregår i deres eget hjem.

Medarbejderne i centrum

DEBEL beskæftiger i dag knap 70 engagerede og dedikerede medarbejdere fordelt på lokale kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Se videoen om vores gardinkoncept

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING