Om DEBEL

Gardiner til alle gennem 40 år

Produkter, der følger tidens trend

Gardiner til alle gennem 40 år. DEBEL har med sine 40 år i branchen udviklet sig til en af Skandinaviens førende leverandører af gardiner, markiser og badeværelsestilbehør.

Gardiner til alle gennem 40 år

DEBEL har været på markedet siden 1979. DEBEL har placeret sig i en stærk position i takt med den stigende bolig- og indretningsinteresse – hjulpet godt på vej af den store gør-det-selv bølge. Produkterne sælges gennem førende varehuse, hyper- og byggemarkeder.

Stærkt sortiment

I takt med, at den minimalistiske nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i boligerne tog til, har specielt plisségardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL har dog i dag udvidet til også at omfatte markiser og tilbehør til badeværelset.

DEBEL arbejder hele tiden på at tilpasse sig tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg. Med baggrund i vores stærke position på gør-det-selv markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

Rådgivning i hjemmet

DEBEL råder således i dag over 22 gardin- og markisebusser. Hver dag rådgiver og vejleder de kunderne om den bedst mulige løsning inden for kundens budget fra DEBEL Plus-sortimentet. Konceptet med professionel rådgivning i form af Gardinbussen har vist sig at være et godt supplement til gør-det-selv segmentet. Kunderne oplever væsentlige besparelser, da omkostningerne til store showrooms er skåret væk samtidig med at rådgivningen foregår i deres eget hjem.

Medarbejderne i centrum

DEBEL beskæftiger i dag knap 90 engagerede og dedikerede medarbejdere fordelt på lokale kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Se videoen om vores gardinkoncept

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING