Børnesikkerhed

Tryghed omkring dine gardiner

Vi tager ansvar

Du og dine børn skal altid kunne føle jer 100% trygge overalt i hjemmet. Indretning med gardiner i vinduet er ingen undtagelse.

Børnesikkerhed

Sikkerhed omkring dine gardiner er en selvfølge og en inkorporeret del af vores produktudvikling.

Nysgerrighed er en sund og naturlig del af et barns udvikling i de første leveår. Netop derfor tager vi ansvaret omkring sikkerheden i brugen af vores gardiner seriøst, så du og dine små børn kan føle jer trygge omkring leg nær vinduerne. Sikker brug af vores gardiner er en inkorporeret del at vores produktudvikling, og derfor følger der altid en gennemtestet sikkerhedsanordning med vores DIY-gardiner.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at vælge et DEBEL-produkt. Hos DEBEL sikrer vi derfor, at vores solafskærmningsprodukter altid lever op til Europa-Kommissionens afgørelse 477 (2011/477/EU) og produktsikkerhedsloven. De nye retningslinjer er gældende alle steder, hvor børn færdes, og har primært fokus på længden af kæde og snor i forhold til gulv og sikkerhedsanordning.

Vi anbefaler følgende
Små børn kan blive kvalt af løkker i træksnore, kæder og bånd, som bruges til betjening af produktet. For at undgå strangulering og indvikling i snorene skal disse holdes udenfor små børns rækkevidde. Snore kan vikle sig rundt om et barns hals. Flyt senge, barnesenge og møbler væk fra snore til vinduesafskærmninger. Snore må ikke bindes sammen. Sørg for at snore ikke snoes og danner en løkke.

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanordninger, der medfølger vores produkter. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanordningen, kan du henvende dig i kundeservice hos din DEBEL-forhandler. Find din nærmeste forhandler her.

Vi opfordrer alle til at bruge vores vejledninger til montering og tilpasning af vores produkter. Du finder vejledninger sammen med vores produkter. Desuden findes vejledninger her på sitet: Gør-det-selv.

Se vores video omkring børnesikkerhed

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING