Gardinbussen fra DEBEL

Gardinbussen kører i hele landet

Der er uanede mængder af muligheder, når du skal vælge nye gardiner, og der kommer hele tiden nye tendenser. Er du i tvivl, om hvad der passer til dit hjem, så book et besøg af gardinbussen allerede i dag. Vores erfarne konsulenter har hele vores DEBEL Plus-kollektion med – læs evt. mere om DEBEL Plus her.

Gør det nemt – slip for besværet – book gardinbussen

Få rådgivning direkte foran dine vinduer

Gardinbussen kommer ud til dig og rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Vi tager udgangspunkt i dit budget, rådgiver, måler op, og du får en pris med det samme sendt per e-mail.

Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning for dig. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er hjemme hos dig – det er naturligvis helt uforpligtende. Gardinbussen kører i hele landet – undtaget er ikke-brofaste øer.

Kollektionen omfatter lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, persienner, almindelige bløde gardiner, gardinstænger og plisségardiner. Læs mere om de enkelte gardintyper her.

Hvordan foregår besøget af gardinbussen?

  1. Når du har bestilt et besøg af bussen, kontakter vi dig for at finde en tid, der passer ind i din kalender.
  2. Gardinbussen kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt og medbringer stofprøver og gardinsystemer. Med gardinprøverne kan du se og føle de forskellige gardintyper, -materialer og -farver.
  3. Gardinkonsulenten rådgiver dig, og i samarbejde finder I den helt rigtige gardinløsning til dine behov. Gardinkonsulenten opmåler herefter dine vinduer – med garanti for korrekt opmåling.
  4. Hvis I finder frem til en løsning, som du kan lide, får du et uforpligtende tilbud per mail, som du herefter selv kan vælge, om du vil benytte dig af. Du vælger selv, om tilbuddet skal være med eller uden montering.
  5. Ca. 15 hverdage efter bestilling modtager du dine gardiner. Har du bestilt montering aftales et tidspunkt for montagen, og montøren medbringer dine gardiner på det aftalte tidspunkt.
Book Gardinbussen

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg.

JYSK Gardinbus

Bilka Gardinbus

Bauhaus Gardinbus

Føtex Gardinbus

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING