Gardiner på standardmål

Hvornår skal du købe gardiner på standardmål?

Du kan med fordel vælge at købe dine nye gardiner fra vores standard-sortiment, hvis:

  • Du går efter god kvalitet til en skarp pris
  • Du har vinduer, der passer til vores standardmål
  • Du ønsker gardiner i hvid, grå eller sort
  • Du kan stå for opmåling og montering og evt. tilpasning

Køb online eller i butik

Du finder din nærmeste forhandler af vores standard-gardiner i oversigten her.
Du vælger selv, om du vil købe gardinerne online i deres webshop, eller om du ønsker at hente gardinerne på hylden i butikken. Har butikken ikke den specifikke størrelse, du søger, kan butikken bestille den hjem til dig.

Vi har Danmarks største sortiment i gardiner på standardmål, og vi sørger for hele tiden at udvikle og producere gardiner, der følger tidens trend og behov. Vores sortiment omfatter lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, persienner og plisségardiner i forskellige typer – heriblandt de populære Touch og Flex.

Gardiner på standardmål
Foldegardiner

Foldegardiner

Vælg foldegardiner, hvis du ønsker en hyggelig indretning, hvor gardinet indgår som en central del. Vores foldegardiner fås både med og uden mørklægning.

Lamelgardin

Lamelgardin

Lamelgardiner er perfekte til de store vinduespartier, hvor du selv ønsker at styre lysindfaldet. De giver et enkelt, roligt og strømlinet udtryk i dit rum og komplimenterer vores nordiske indretningsstil på bedste vis.

Persienner

Persienner

Indret med persienner, hvis du ønsker en praktisk og billig gardinløsning. Vores persienner er lavet i aluminium og rengøres nemt med vores persiennebørste.

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner er det mest populære gardin i vores standard-sortiment, fordi der er et stort udvalg af funktioner, der giver dig et fleksibelt lysindfald – og så er det utroligt dekorativt. De fås med og uden mørklægning.

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Vi har samlet alle vores mørklægningsgardiner fra vores standard-sortiment i denne kategori, så du får overblik over, hvilke muligheder du har, hvis du vil gøre det selv.

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner i standardmål - når det skal være nemt, praktisk og samtidig stilfuldt. Rullegardinet findes i forskellige farver, og er dét gardin, vi anbefaler, hvis du ønsker 100% mørklægning.

Se videoen der forklarer vores koncept på 97 sekunder

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING