Gardinbussen Fredericia

Gardinbussen i Fredericia: få råd og vejledning til de helt rigtige gardiner

Book din lokale DEBEL gardinbus i Fredericia

Der er uanede mængder af muligheder, når du skal vælge nye gardiner, og der kommer hele tiden nye tendenser. Er du i tvivl, om hvad der passer til dit hjem, eller ønsker du hjælp til opmåling af dine vinduer, så book et besøg af vores lokale DEBEL gardinbus i Fredericia allerede i dag. Vores erfarne konsulenter medbringer et stort udvalg af prøver og gardintyper fra vores DEBEL Plus kollektion, når du booker et besøg. Du kan læse mere om DEBEL Plus kollektionen her.

Gør det nemt – book gardinbussen og få garanti for korrekt opmåling – og til den helt rette pris

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg. Prisen for gardinbussen refunderes ved køb af gardiner.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Er det tid til nye gardiner?

Moden skifter og det gør vores kollektion selvfølgeligt også. Udover de eviggyldige klassikerne, så sørger vi for, at vores kollektion afspejler tidens trends både hvad angår farver og produkttyper. Fælles for alle gardiner er, at det er god kvalitet til en rimelig pris.

DEBEL gardinbussen kører i hele landet, og vi kommer også gerne forbi Fredericia og rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Vi tager udgangspunkt i dit budget, rådgiver, måler op, og du får en pris med det samme sendt per e-mail.

Gardinbusbesøg i dit eget hjem
sequence-01.00_00_20_03.still003

Det rigtige valg til dit hjem

Gardinbussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning til dig og dit hjem, og fornemme de forskellige gardintyper og materialer i det helt rigtige omgivelser og sammen med dit øvrige møblement.

Vi ved, at hvert hjem har forskellige behov, og hvert gardin har forskellige funktioner, og vores DEBEL Plus kollektion er derfor sammensat af et bredt udvalg af solafskærmningsprodukter blandt andet lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner og bløde gardiner/stoflængder. Vi har naturligvis også gardinstænger. hvis du ønsker det. Læs mere om de enkelte gardintyper her.

Leveringstiden på gardiner efter mål er ca. 15 hverdage. Bestiller du med montering, kontaktes du, når produkterne er produceret, for at aftale et tidspunkt for montering.

TRIN 1

Bestil et besøg af gardinbussen hos én af vores forhandlere. Vi kontakter dig og finder en tid, der passer i din kalender.

TRIN 2

Gardinbussen kommer hjem til dig og medbringer hele sortimentet,  så du kan se og føle de forskellige materialer og farver.

TRIN 3

Gardinkonsulenten rådgiver dig og opmåler dine vinduer – så du har garanti for korrekt opmåling.

TRIN 4

Hvis I finder en løsning, du kan lide, modtager du et uforpligtende tilbud per mail. Tilvælg montering hvis du ønsker.

TRIN 5

Ca. 15 hverdage efter bestilling modtager du dine gardiner. Har du bestilt montering aftales en tid for opsætning.

TRIN 6

Nu er der bare at læne dig tilbage og nyde resultatet af dine nye gardiner. Vi kører ikke, før du er tilfreds!

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING