Plisségardiner efter mål

Plisségardiner på mål fra DEBEL

Med vores plisségardiner efter mål får du samme kvalitet og rådgivning som i faghandlen – bare til en go’ pris! DEBEL Plus er vores udvidet sortiment og kollektion, hvor du får helt andre og flere muligheder samt muligheden for at få besøg af Gardinbussen, der kommer og opmåler dine vinduer og rådgiver dig omkring mulighederne.

Plisségardiner – utallige muligheder

Plisségardiner er et utroligt populært valg – og med god grund! Det er nemlig et utroligt fleksibelt gardin, når det kommer til både farver, dessiner og funktion. HoneyComb-dessinet med to lag stof er specielt populært, da det skjuler de indvendige snore og samtidig virker isolerende for både kulde og varme.

Standard og LUX

Vores standard-plisségardiner betjenes med snorbetjening. Du vælger selv hvilken side ved bestilling. Gardinet monteres med beslag foroven, hvori topskinnen klikkes i.

Vælger du en LUX-variant, får du en smallere og mere elegant topskinne samt bedre snormekanisme. Sidstnævnte gør, at gardinet kører mere smidig op og ned.

UpDown – skærm af hvor du vil!

Med UpDown-plisségardinet kan du placere gardinet, hvor som helst i vinduet, du ønsker det. Skærm af for generende lys eller indkig, uden at skærme helt af for udsyn og det gode sollys, vi også har brug for.

Plisségardinet er et såkaldt udspændt gardin, der monteres med 4 fødder – ét i hvert hjørne. Det gør gardinet specielt elegant at kigge på, da du ikke har en monteret topskinne foroven som ved et standard plisségardin. Gardinet betjenes ved træk i top- og bundskinne – så ingen snorbetjening.

Twin – standard med et twist

Vores Twin plisségardin monteres på samme måde som et standard-plisségardin – men derudover er der ikke meget standard over Twin! Vi har nemlig tilføjet samme funktion som i UpDown, som giver dig mulighed for at placere gardinet præcist i vinduet, hvor du ønsker det. Det gavner både privatliv og dit velbefindende.

Hvor køber du vores plisségardiner på mål?

Du kan vælge mellem selv at bygge dine plisségardiner i vores forhandlershops eller få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig og fremviser prøver, gardintyper samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Plissegardiner efter mål

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinbus

Vi producerer gardiner efter mål

Få dine plisségardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Badtilbehør hos Føtex

Føtex Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING