Plisségardiner efter mål

Plisségardiner er et utroligt populært valg – og med god grund! Det er nemlig et meget fleksibelt gardin, når det kommer til både farver, dessiner og funktion.

Med vores plisségardiner på mål får du samme kvalitet og rådgivning som i faghandlen – bare til en go’ pris! Gardinerne er en del af vores DEBEL Plus sortiment, som er vores udvidet kollektion. Her får du andre og mange flere valgmuligheder for gardintyper og dessiner. Du får desuden muligheden for at få besøg af Gardinbussen, der kommer og opmåler dine vinduer og rådgiver dig omkring mulighederne.

Du har overordnet set 5 forskellige valgmuligheder, når det gælder plisségardiner, alle afhænger de af dine behov for solafskærmning.

Klassisk plisségardin

Vores plisségardin er et traditionelt og klassisk plisségardin udført med snoretræk i enten højre eller venstre side. Du vælger selv hvilken side ved bestilling. Gardinet monteres med beslag foroven, hvor topskinnen nemt klikkes i.

LUX plisségardin

LUX-plisségardinet har en smallere og mere elegant top- og bundskinne end det klassiske plisségardin. Du får desuden lydsvag snorebetjening samt ekstra stærk snorelås. Alt i alt en bedre snormekanisme, som gør, at gardinet kører mere smidigt op og ned.

EasyLift plisségardin

EasyLift gardinet har trinløs betjening og ingen løsthængende snore. Det betyder også, at det er 100% børnesikkert, og derved en god løsning til fx børneværelset. Gardinet justeres ved et roligt træk i bundskinnen og parkeres let i den ønskede højde.

UpDown plisségardin

UpDown-plisségardinet er et såkaldt udspændt gardin, der monteres med 4 fødder – ét i hvert hjørne af karmen. Det gør gardinet utroligt elegant at kigge på, da du ikke har en monteret topskinne foroven.

Gardinet betjenes, uden snor, ved et træk i top- eller bundskinnen. Det er let at placere gardinet, hvor som helst i vinduet, du ønsker det. Det giver dig muligged for at skærme af for generende lys eller indkig, uden at skærme helt af for udsynet og det gode sollys.

Twin plisségardin

Vores Twin plisségardin monteres i overskinnen vha. beslag på samme måde som det traditionelle plisségardin – men derudover er der ikke meget traditionelt over Twin!

Gardinet giver dig samme funktionalitet som UpDown med mulighed for at placere gardinet præcist, hvor du ønsker det og justere oppefra og ned og nedefra op. Dette gøres via de to snoretræk.

Honeycomb væv

Plisségardiner med honeycomb væv er opbygget af to lag stof, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Det er desuden specielt populært, da det er 100% mørklæggende. De to lag væv gør, at snorene kan løbe indvendigt, og at der derved ikke kommer lys ud gennem snorhullerne. Det gør det perfekt til eksempelvis soverum.

Læs mere om honeycomb væv her

Hvor køber du vores plisségardiner på mål?

Du kan vælge selv at bygge dine plisségardiner i vores forhandlershops eller få en all-inclusive løsning, hvor vores erfarne gardinkonsulenter kommer hjem til dig og fremviser prøver, gardintyper samt rådgiver om, hvad der passer til netop dit hjem.

Plissegardiner efter mål

Book gardinbussen hos en forhandler

Du bestiller gardinbussen hos én af vores forhandlere nedenfor.
Find din foretrukne DEBEL-forhandler og book et besøg. Prisen for gardinbussen refunderes ved køb af gardiner.

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinbus

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinbus

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinbus

Byg dit plisségardin online

Få dine plisségardiner lavet præcist efter dine vinduesmål.
Du vælger blot én af nedenstående forhandlere, og du er i gang!

Badtilbehør hos Jysk

JYSK Gardinshop

Badtilbehør hos Bilka

Bilka Gardinshop

Badtilbehør hos Bauhaus

Bauhaus Gardinshop

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING