In Gardiner, Inspiration, Tips

Skab et behageligt indeklima

Gardiner og solafskærmning er vigtige spillere i kampen for et bedre indeklima – og en lavere varmeregning.

Honeycomb plisségardinet er fantastisk til at udnytte energien bedst muligt og derved skabe et bedre indeklima. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren og sørger for at reflektere solens stråler, og derved holde varmen ude, om sommeren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde udgifterne nede.

Dubai plisségardin fra siden

 

Få fuldstændig mørklægning

HoneyComb i mørklægning

Honeycomb vævet har desuden den unikke fordel, at det er 100% mørklæggende. De to lag væv gør, at snorene kan løbe indvendigt, og at der derved ikke kommer lys ud gennem snorhullerne. Det gør det perfekt til eksempelvis soverum eller rum, hvor du ønsker at mørklægge.

 

Vælg mellem standard eller skræddersyet

Det er muligt at vælge honeycomb væv, uanset om du ønsker et gardin på standardmål eller på specialmål.

På standardmål hedder modellen Dubai. Dubai er et ensfarvet sort eller hvidt plisségardin med betjeningssnore. Betjeningssnorene sidder i højre side og er 100 cm i længden. Der medfølger en børnesikring, der kan monteres i væggen, så snorene er fikseret og uden for børns rækkevidde.

De 2 lag stof danner sammen bikubeformede lommer, og indvendigt i “lommen” har stoffet fået en coating, der gør gardinet 100% mørklæggende.
Et meget flot gardin, der fås i mange forskellige bredder og længder.

Flere farver og typer?

Vil du have et honeycomb gardin i en variant uden mørklægning eller i andre farver – så skal du bestille et skræddersyet gardin fra vores DEBEL Plus-sortiment.

Der er mange varianter at vælge mellem, og du kan bestille til alle vores plisségardin-typer – f.eks. den populære UpDown eller EasyLift model, hvor gardinet kan parkeres, lige hvor du ønsker det.

Vil du ikke selv bestille gardinet online, kan du booke et besøg af vores gardinbus herSammen kan I finde frem til den helt rigtige løsning, og konsulenten sørger for at tage mål til gardinerne og bestille dem til dig.