Persienner

Persienner på standardmål

Et klassisk gardin, der stadig holder i indretningen. Vi har persienner i tre farver – hvid, sort og silver. Persiennen er lavet i en kraftig kvalitet med lang levetid.

 

Persienner – et klassisk valg

Vores eneste persienne i standard-sortimentet er Twist. Navnet er ret sigende, da du blot twister med persiennerne for at afskærme for solen, uden at tage dit fulde udsyn. Med den formstabile overkasse sikrer du en enkel og stabil montering af persiennen.

Persiennerne fås i adskillige størrelser, så der burde være en variant, der passer til dine vinduer.

Alle delene er indfarvet, så persiennen altid ser flot ud og fremstår neutral i vinduet. Persiennerne er robuste og lavet i kraftigt 100% aluminium, så funktion og levetid bevares i mange år.

Alle persienner kan monteres i enten loft eller på væg. Passer gardinerne ikke til dit vindue, kan du selv tilpasse gardinet – se guide her. Eller du kan bygge dine egne gardiner efter mål her.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til opmåling eller rådgivning om, hvad der passer hjem til dig? Så skal du bestille Gardinbussen – de kommer ud og viser vores DEBEL Plus-sortiment, og opmåler gratis dine vinduer.

Ønsker du selv at bygge dine persienner kan du gøre det i vores online forhandlershops.

Persienner - twist
Twist

Twist

Twist er en persienne i 100% aluminium, der fås i tre farver. Meget anvendelig i de fleste rum - og hurtig at sætte op.

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING