Gardiner i naturfarver

Vi har samlet de bedste gardinløsninger, hvis du ønsker et hjem med:

Gardiner i naturfarver!

Om du er til blottede træbjælker, store blomsterbuketter, planter eller brune sofaer, så er der ingen tvivl om, at naturfarver og -materialer trender i boligindretningen. Det fine mix af lyse toner og naturmaterialer skaber stilfulde og rolige hjem.

 

Træpersienner

Ja, du læste rigtigt. Som noget helt nyt i 2021 har vi fået træpersienner i sortiment. Det giver en unik mulighed for at skabe helhed i indretningen, hvis man vælger persienner, der matcher bordet eller gulvet.
Mulighederne er uendelige og persiennen findes både i en smal 25mm og en bred 50mm. Se mere om persienner her!

 

Stofgardiner

De bløde, bugtende og tunge stofgardiner kan give dit hjem lidt ekstra hygge. Her er der både velour og hør som mulighed for at skabe den helt rigtige følelse. Vælges der brunlige og beige farver vil det være et skridt nærmere på en indretning med naturen som inspirationskilde, se mere her!

 

Plissegardiner

Honeycomb, ja, det lyder allerede som en del af naturen selv. Plisségardinet Honeycomb ligner dét, man ser i en bikube. De bløde former i plisséen giver det fineste lys i rummet. Her bliver alt direkte sollys lukket ude, men gardinet står stadig oplyst. Vælges en lækker, blød beige farver vil det matche alle naturens skønne farver, se mere her!

plissegardiner efter mål

 

 

Vil du inspireres indenfor boligindretning og gardinløsninger, så følg os på Instagram: Debel_dk
Læs mere her!