Forårsklar med pastel

Forårsklar med pastel! 

Bliv forårsklar med pastel! Trænger dit hjem til en make-over eller kribler det bare i dig at få fornyet dit hjem, (måske) fordi du har arbejdet hjemme længe?

 

Læs med her og få et par gode råd til et flot og inspirerende hjem i de skønneste forårsfarver.

Det er ingen hemmelighed, at farverne virkelig har vundet indtog i de danske hjem igen. Især de fine, sarte pastelfarver pryder mange danske hjem. Herunder er lavet en lille guide til, hvordan du kan gribe det an; at indrette med de lækre pastelfarver i dit hjem.

1. Hvad vil du gerne beholde?

Ofte giver det måske mening at beholde de store møbler, som sofa, stole og bord. Den nemme udskiftning kan så gå på tæpper, vaser, gardiner, øvrig nips eller måske endda male en væg.

2. Find farver, der gør dig glad!

Hvis du scroller gennem google eller Pinterest og ser et eller flere billeder, der gør dig glad. Så gå med den fornemmelse og se på hvilke farver, der er på billedet.

Ofte vil det være en sammensætning af farvenuancer; rødlige, blålige eller gullige farvekombinationer.
Er du i tvivl om, hvilke farver der passer sammen, så prøv at gå på Adobe Color Wheel og leg lidt med farverne.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Alt med måde!

Når du har fundet én eller to farver, du gerne vil have, så husk at indrette med toner i samme farveskala. Har du valgt en lyserød, vil fx beige være et flot supplement. Har du valgt en sart blå, vil en mørkere blå og grå være vildt flot til.

Husk, vores gardinbus gerne kommer ud til dig og måler dine vinduer og hjælper dig med at vurdere, hvilket type gardin, der vil passe ind i din indretning ud fra dine behov om funktion og farve. Under besøget vil du kunne se og røre vores stofprøver og sætte dem sammen med de måske nymalede vægge.

Er du klar på et forår i pastel-verdenen? Husk, du meget gerne må tagge os i dine billeder på fx Instagram, hvis du ønsker at dele din indretning med os.