Top 3 gardiner til store vinduer

Top 3 gardiner til store vinduer!

Er du så heldig at have et eller flere store vinduer i dit hjem. Så har vi her samlet de tre bedste løsninger til vinduerne.

 

1. Lamelgardiner

(max. h. 400 x  b. 500cm)
Der er næsten ingen begrænsninger, når det kommer til lamelgardinet, hvilket giver den en klar førsteplads til de store vinduer. Med mulighed for at lave en samlet gardinløsning på 400x500cm er det ideelt til store vinduer. Om det er i køkken eller alrummet, hvor der måske ikke skal være helt mørkt. Eller soveværelset hvor det kræver mørklægning, så er der muligheder i lamelgardinet, se dem alle her!

    

 

2. Stof gardiner

(max. h. 350 x b. 500cm)
Ikke nok med at du kan vælge stofgardiner til max målene 350x500cm, så kan du eksempelvis vælge blandt 9 forskellige topsyninger, der alle giver hver deres individuelle udtryk og tilføjer det sidste touch til gardinerne. Dette er uanset om det er tunge gardiner eller lette gennemsigtige.se mere her!

   

 

3. Plissegardin med honeycomb-væv

(Max. h. 235 x b. 300cm)
Disse gardiners unikke opbygning har lydabsorberende og isolerende egenskaber. Dette gør, at de holder varmen ude om sommeren og kulden væk om vinteren. Derudover har du muligheden for at få dem lavet i størrelser op til 235x300cm, hvis du har vinduer, der er op til disse størrelser, se mere her!

    

 

Bestil en gardinbus ud og få hjælp af vores kyndige gardinkonsulenter, dette både om du har store, små, mange eller få vinduer.
Vil du inspireres indenfor boligindretning og gardinløsninger, så følg os på Instagram: Debel_dk
Læs mere her!