In Gardiner, Inspiration

DuoRoller er egentlig ikke et nyt gardinprodukt på markedet. Det har måske bare ikke været så populært et valg, som eksempelvis plisségardiner og lamelgardiner har været det i mange år.

Rigtig mange boligejere har i dag et langt større fokus på boligindretning. Og heldigvis er mange ikke blege for at vise langt mere personlighed i deres indretning end tidligere, hvor jo lysere, jo bedre var det sikre valg. Vi oplever derfor mange, der tør gå udenom normen og lege mere med indretningen.

Og det er her DuoRoller kommer ind i billedet. For enhver kan se, at den ikke just ser ud som et almindeligt rullegardin, som man kender det fra eksempelvis vores Uni. Gardinet består af ét langt lag stof med skiftevis transparente og farvede felter. Det smarte er, at stoffet er lagt dobbelt, så du kan justere og placere gardinet præcist, som du har lyst til. Det har en aluminiumsliste forneden, der giver gardinet tyngde og sikrer, at gardinet altid hænger flot. Nedenstående billede giver dig et fint indtryk af stoffet og den fine aluliste.

DuoRoller up close

Duoroller i dessin DR2162

Lidt om DuoRoller

DuoRoller betjenes med en kæde, som du også kender det fra almindelige rullegardiner. Hos DEBEL har vi DuoRoller i begge vores sortimenter. I standardsortimentet, som du finder ude i varehusene, har vi COSMOS, der findes i 3 farvevarianter. COSMOS findes ikke med mørklæggende effekt.

I DEBEL Plus findes DuoRoller i ikke mindre end 19 forskellige nuancer og varianter – heriblandt flere med mørklæggende effekt. Vælger du en variant med mørklæggende effekt, vil du hurtigt opleve, at den er langt mere isolerende end varianten uden.

Du kan se alle farverne, bygge dit eget DuoRoller-gardin og samtidig se netop din pris på vores forhandlershops. Du kan også booke gardinbussen, og konsulenten kommer hjem til dig og viser prøver, så du bedre kan vurdere, om det vil passe til din indretning.

Rigtig god fornøjelse med din DuoRoller.