In Markiser, Tips

Vores markiser fås kun på standardmål, og laves ikke efter dine ønskede mål.

Valg af markise kan være svært. Inden du vælger, hvilken markise, der skal monteres på dit hus, så skal du vurdere, om du ønsker kyndig og professionel rådgivning og ønsker at bestille en markisebus. Det kan være en god idé, hvis du er i tvivl om underlag, placering og farver. Det er også markisebussen, du skal booke til at få markisen monteret.

4 gode råd til valg af markise

Hvis du selv ønsker at finde din markise ude hos vores forhandlere, så kommer her 4 gode råd fra markisemanden:

 1. Åben eller lukket?
  Du skal vælge, om markisen skal være åben, halv- eller hellukket. En åben markise er, hvor dugen ikke rulles ind i en kassette, og hvor dugen er eksponeret for sol og vind fx Standard. En hellukket er, hvor dugen rulles ind i en kassette og beskytter dug og markisearme – eksempler herpå er Sigma
 2. Motor eller drejestang?
  Har du valgt en åben markise, får du en markise med drejestang. Har du derimod valgt en halv- eller hellukket markise, får du en markise med motor + fjernbetjening. Vores markiser med motor leveres også med drejestang til evt. nødsituationer. Alicante er undtaget.
 3. Størrelse, farve og funktioner?
  Nu skal du vælge størrelsen og farven. Og når du har truffet disse valg, har du også valgt din markise! Markiserne fås i mange forskellige størrelser og afhænger af den valgte model.
 4. Placering og underlag?
  Du ved sikkert allerede, hvor du ønsker markisen monteret. Men det er ikke sikkert, der er plads til markisen på muren, og så skal den monteres på udhænget. Er du i tvivl, så skal du ikke tøve med at bestille en markisebus. Det er godt givet ud og meget ærgerligt, hvis du får købt en markise, du alligevel ikke kan få monteret.

 

Stadig i tvivl? Så bestil markisebussen – det er godt givet ud!