In Markiser, Nyheder

Vi skriver marts måned og foråret er lige på trapperne. Om lidt begynder havens grønne planter og buske at spire, og lysten til fluks at valfarte til den nærmeste planteskole for at få fat på endnu mere grønt trænger sig på hos langt de fleste haveejere. Der findes nemlig næsten ikke noget bedre end at plante noget nyt og se det vokse op og blomstre gennem forhåbentlig mange år.

Det skulle da lige være at sidde på terrassen og nyde resultatet af ens arbejde. At slå benene op og nyde haven og de stille stunder. Livet på terrassen skal ikke undervurderes, og kan give så meget livsglæde og -kvalitet. Men ofte får vi ikke brugt terrassen andet end lige om sommeren, hvor solen står højest på himmelen og bager ned på os.

Kort om Sigma

Har du ikke allerede en markise til din terrasse, så burde du overveje at anskaffe dig en. En markise som eksempelvis vores nye Sigma er ideel til langt de fleste husejere. Den har en lækkernes og eksklusivitet over sig, som gør den ganske speciel. Den skærmer og beskytter ikke kun mod solens stråler, men med LED-lyset i forbommen kan du nyde de sene aftener og skabe et hyggehjørne til dig og familien. Lyset kan tilmed justeres i styrke alt efter temperament.

Sigma fås i 3 farver – hvid, grå og sort, og i tre størrelser – 4, 5 og 6 meter. De har alle et udhæng på 3 meter, når markisen er kørt helt ud. Sigma er en hellukket markise, hvilket betyder, at markisedugen køres ind i en kassette og ligger fuldt beskyttet mod al slags vejr. Markisen er med motor og trådløs betjening. Der medfølger naturligvis en manuel drejestang, så markisen kan bruges, når motoren ikke er slået til. Dugen har fået en særlig resistent behandling, så dugen har lang levetid. Husk dog at vedligeholde både dug og markise, så du får glæde af markisen i mange år. Læs evt. om vedligehold af markisen her.

Læs mere om Sigma her eller find nærmeste forhandler.

Psst – book gerne markisebussen inden evt. køb af markise. Konsulenten vurderer underlaget til markisen samt hvilke muligheder, du har for montering, så markisen er 100% korrekt monteret. Vi kommer også gerne og monterer markisen for dig – det bestiller du bare sammen med købet af markisen.