In Gardiner, Inspiration, Tips

Sommeren er over os, og sommer er lig med ferie! Det er en tid, som mange bruger til at finde ro, koble fra og nyde nu’et. Som en el-bil skal vi lige lades op, så vi kan ’køre’ frem til næste ferie uden at løbe tør for energi …

En sommer ved vandet og havets blå bølger er for mange den foretrukne ferieform. Og med god grund. Det kan være helt terapeutisk bare at sidde og kigge ud over alt det blå, der synes uendeligt, fra hvor man lige sidder. Vi forbinder farven blå med noget afslappende, og netop derfor er denne farve også at finde i rigtig mange hjem. Trenden lige nu er at male en enkelt, måske to vægge med kalkmaling, og ofte falder valget på en blålig nuance.

De små pynteting i hjemmet findes altid i blå. Og skulle du blive træt af farven, så er det forholdsvis nemt at udskifte. Heldigvis er der mange, der ’tør’ tænke gardiner med ind i indretningen, så de ikke altid skal være hvide, grå eller sorte. Det er det sikre valg, men er jo altså også ret nemme at udskifte i takt med skiftende trends.

Sådan indretter du med blå

Hos DEBEL har vi gardiner til dem, der vedholder det sikre valg – et hvidt plisségardin. Men vi har også så mange flotte og lækre blålige nuancer og mønstre i alle produkttyper i vores DEBEL Plus-sortiment. Fx kunne et UpDown-plisségardin efter mål i en sart blå være så fin en kontrast i et ellers helt hvidt og sort køkken. Læs evt. mere om vores plisségardiner efter mål her – og byg selv dit plisségardin allerede i dag.

Gardiner i koekken

UpDown plisségardin – dessin P1640

Vi kommer ikke udenom de bløde gardiner. De har fået sin renæssance – og det forstår vi godt! Specielt velour og de tungere dessiner er blevet et hit. Fordelene er mange. Udover en helt utrolig stemning, har de også en lyddæmpende effekt. Det kan være rart i stuen, hvor loftet går til kip, og der er brug for ekstra lyddæmpning. Alle vores bløde gardiner og foldegardiner fås naturligvis i et væld af de dejligste blå nuancer og mønstre. Læs mere om de bløde gardiner efter mål her.

Velour-gardin

Stofgardin i blå velour – dessin G48081

Glem ikke badeværelset

Badeværelset er det nemmeste sted at starte med din blå indretning. Et badeforhæng, bademåtte og sæbedispenser og nips i de blålige nuancer – og så er du i gang. Prøv evt. vores badeforhæng Dobby i støvet blå, eller hvis du vil have lidt mere spræl, så er Bricks i blå også et godt valg.

Den tilhørende bløde bademåtte Cozy passer perfekt til Bricks.

Sådan indretter du med blå – nemt ik’?

Rigtig god sommer til jer alle!