In Gardiner, Inspiration, Tips

Gardiner kan i dag bruges til meget mere end at skærme af for sollys. Gardiner kan være med til at skabe og endda definere din stil i dit hjem. Og fordi gardiner kan køres til siden, giver det dig følelsen af ekstra plads. 

Går du og overvejer gardiner som rumdeler, så har du rigtig mange muligheder. Og det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring brugen af gardinet i det daglige. Hvis gardinet skal erstatte døre eller mure mellem to rum, fx stue og kontor, og du ønsker lidt privatliv, så vil gardiner med mørklægning være den rigtige løsning. Der findes mange fine og lækre gardinstoffer med mørklægning – også i flere farver og kvaliteter end bare sort, hvid og grå! Velour er blevet et hit blandt mange, og giver et utroligt flot spil, når lyset falder ind i rummet. Jo mørkere en farve, jo mere ’dramatisk’ og hyggeligt bliver stemningen i rummet.

Gardiner til børneværelset

Gardiner kan også bruges, hvis pige- eller drengeværelset skal have et pift af god stil. Brug gardinet som forhæng ved etagesengen, så børnene får en hule under sengen. Det giver bare max hygge – og grobund for mange timers leg! De mere transparente stoffer vil være oplagte her – og selvfølgelig i en farve, der passer til temaet på værelset.

Ønsker du at gemme noget af vejen, kan gardiner også bruges i stedet for skabslåger. Det bløder rummet op og giver en langt bedre akustik. Det er desuden også nemmere og hurtigere at udskifte, når moden eller humøret skifter.

Det gode ved gardiner er, at der ingen regler er! Så leg med idéen hjemme hos dig selv. Vores erfarne konsulenter kommer gerne ud og rådgiver dig og tager mål – du booker gardinbussen her: