In Markiser, Tips

Når du investerer i en markise, så er det som oftest ikke den billigste udskrivning. Og får du egentlig brugt din markise nok, eller bruger du den kun når solen bager og temperaturen når op over de 25 plusgrader? Hvis du gerne vil have endnu mere glæde af din markise og livet på terrassen, så læs med her.

Uanset hvor du har købt din markise, så vil dugen oftest enten være overfladebehandlet eller i et stof, så den kan modstå lidt vind og vejr. Det betyder faktisk, at du kan bruge din markise i langt længere tid end kun lige i de varmeste måneder på året. Hvis bare du sørger for at vedligeholde markisen jf. retningslinjerne, så kan du sagtens køre markisen ud i minusgrader – så længe det ikke sner eller regner, og naturligvis ikke blæser 10 m/s. Læs evt. mere her om, hvordan du vedligeholder din markise, så du netop kan bruge den hele året og få glæde af den i mange år.

Så næste gang solen skinner på en vindstille dag i december, eller aftenen bare er skøn – kør du bare markisen ud og nyd en kop kaffe, te eller andet varmt ude på terrassen, måske krydret med din yndlingsbog og et varmt tæppe. Det er ikke bare kræs for dit sind, men det at være ude vil give dig mere energi og dermed overskud i de ellers mørke måneder.

Rigtig god fornøjelse med livet på din terrasse!

Se vores udvalg af markiser her.