In Gardiner, Nyheder

Selv om rullegardiner de sidste mange år har været danskernes foretrukne gardin til deres hjem, så har det primært været valgt på grund af funktionen i gardinet og ikke så meget på grund af udtrykket. I dag fylder funktionalitet mindre i indretningen, og elementer som lys, materialevalg, mønster og personlighed betyder mere. Det er ikke længere nok ”bare” at være praktisk. Men rullegardiner er heldigvis MEGET mere end bare et praktisk gardin!

Så lad ikke kreativiteten stoppe, eller begrænse hyggen, når det kommer til at indrette med rullegardiner. Tænk dem ind i din indretning og bliv overrasket over effekten!

 

Vælg væv efter behov

Uanset hvilket print du er til, har du 5 muligheder, når du skal vælge, hvilket væv, du ønsker til dit rullegardin med print: dagslys, mørklæggende, transparent, vandafvisende og screens.

Vær opmærksom på, at farven på trykket varierer afhængig af hvilken vævstype, du vælger. Vælger du f.eks. et væv af typen ”Screens” vil farveintensiteten på trykket være 60-70 % af, hvad den er på vævstypen ”Mørklæggende” (index 100).

Alle vævstyperne har hver deres unikke egenskaber. 

“Dagslys” er et semi-transparent væv. Det er perfekt til stue, køkken mv., men kan ofte også benyttes til soverum. Her er især de mørke dessiner gode.
Farveindex: 90-95 %

“Mørklæggende” er et væv med mørklæggende effekt, og er derfor perfekt til soverum.
Farveindex: 95-100 %

“Transparent” er et meget gennemsigtigt væv. Det er f.eks. velegnet som undergardin, men er også utroligt smukt i sig selv, på steder, der ikke kræver speciel solafskærmning.
Farveindex: 70-85 %

“Vandafvisende” er et overfladebehandlet væv.  På grund af den unikke overflade er det velegnet til vådrum.
Farveindex: 70-80 %

“Screens” er et perforeret væv. Det er flammesikret og velegnet til brug både inde og ude.
Farveindex: 60-70 %

 

Skab varme og hygge

Uanset om du er til stringente mønstre, moderne dyreprint, grafiske linjer eller eventyrlige børneprint, så giver rullegardiner dig en masse muligheder for at sætte prikken over i’et i din indretning. Vi tilbyder en masse forskellige dessiner, der kan skabe varme og få hyggen til automatisk at spreder sig i rummet.

Gå på opdagelse i de forskellige dessiner i vores forhandler shops her.