Valg af gardintype

Vi hjælper dig videre …

Hvilken gardintype skal du vælge?

Hvad betyder trinløs? Og hvordan finder jeg et produkt med mørklægning? Dét og mange andre spørgsmål har vi forsøgt at besvare ved at give dig et overblik over vores gardintyper.

MØRKLÆGNING og DAGSLYS:

For at gør det nemt for gør-det-selv-folket hurtigt at finde deres DEBEL-gardin ude på hylderne i butikken, har vi lavet dagslys-gardiner med GUL emballage og mørklægningsgardiner med GRÅ emballage.  Derudover er der på emballagen markeret med ikoner, om det er mørklægning eller ej.

I DEBEL Plus-sortimentet finder du mørklægningsdessiner ved at kigge efter måne-ikonet. Det finder du bag på dessinet ude i butikken og online er det i hjørnet af dessin-billedet.

NB. Et traditionelt plisségardin med indvendige snore vil ikke mørklægge 100%, da der kommer lys ind fra hullerne. Vælg da et et rullegardin med mørklægning.

GARDINER TIL BØRNEVÆRELSET:

Vi anbefaler altid gardiner med mørklægning til børneværelset. I hvert fald, hvis du ønsker at dine børn skal falde til ro på de lyse aftener, så de vågner veludhvilede og friske.
Sikkerhed er en anden væsentlig ting, du skal overveje, inden du køber gardiner til børneværelset. Alle vores gør-det-selv-gardiner leveres med en testet og godkendt sikkerhedsanordning. Den skrues i væggen, og kæde eller snor fikseres i denne, så barnet ikke kan nå snoren eller kæden. LÆS MERE OM BØRNESIKKERHED HER

Optimalt set er trinløse gardiner med mørklægning det perfekte valg til børneværelset:

DEBEL gør-det-selv: Touch LR, Soft Roll,
Gardiner efter mål: EasyLift, Rullegardin med fjedertræk, lamelanlæg med førerstang, Up/Down, Up/Down_twin,

BETJENINGSMULIGHEDER:

I både vores DEBEL gør-det-selv og DEBEL Plus sortiment har vi kun gardiner med manuel betjening. Det gør det nemt for dig at betjene og holder samtidig prisen nede på et fornuftigt niveau!

Trinløs betjening
Et gardin med trinløs betjening betyder, at du ved træk i grebet på listen kan justere gardinet og placere det, præcis hvor du vil. Der er altså ingen betjeningssnore og -kæder.

Du finder trinløs betjening i følgende produkter:
DEBEL gør-det-selv; Flex, Soft RollTouch,
Gardiner efter mål; Up/Down, EasyLift

Sikkerhedsanordninger
Vi har udviklet og testet forskellige sikkerhedsanordninger, hvis primære formål er at fiksere snore og kæder på dine gardiner, så småbørn ikke kan nå disse.

Har du selv konfigureret og købt dine gardiner i én af vores forhandlershops, og er det med snor eller kæde, så medfølger der altid en sikkerhedsanordning, da vi ikke kender monteringshøjden af gardinet.

Har du derimod haft besøg af gardinbussen, så kender vi monteringshøjden, og du har mulighed for at få tilpasset længden på snore/kæder eller helt fravælge disse.

LÆS MERE OM BØRNESIKKERHED

 

ENERGIRIGTIGE GARDINER

Få et sundt indeklima og spar penge med energirigtige gardiner. Jo, det er faktisk muligt at gøre noget udover at have energivinduer og –døre.

Vi har udviklet isolerende gardiner, der isolerer mod vinterens kulde og sommerens varme.

I vintermånederne sørger gardinerne for enten at holde på husets værdifulde varme, så det ikke suser ud af vinduerne og om sommeren kan gardinerne være med til at holde den ofte ulidelige varme ude og opretholde et dejligt indeklima, uden brug af air-con.

DEBEL gør-det-selv: Thermo, Dubai 
Gardiner efter mål: Plisségardiner med HoneyComb

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING