Montering af markise

Kend standen på dit hus inden montering

 

Hvad skal du være obs på, når du monterer din markise?

I forbindelse med montage af en markise på enten væg eller spær er der risiko for følgevirkninger. Disse afhænger af standen på dit hus.

For at få det bedste mulige udgangspunkt anbefaler vi altid et besøg af vores markisemontør for en faglig risikovurdering og gode råd omkring, hvad du skal være opmærksom på, når du monterer en markise på netop dit hus.

Montering på væg:

I forbindelse med vægmontage er der risiko for følgende skader/følgevirkninger på bygninger (ukendt overflade/konstruktion):

DEBEL anbefaler altid vægmontage med bagplader på kassettemarkiser.
Afviges der fra DEBELs anbefaling om montering med bagplader er risikoen større for eventuelle følgeskader på murværk samt nedstyrtning.

Markisemontøren vil altid komme med en faglig risikovurdering. Bygningens overflade/konstruktion er ukendt for DEBEL og montøren, hvorved enhver risiko og ansvar påhviler bygningsejer.

DEBEL er ikke ansvarlig for eventuelle revnedannelser i murværk eller træværk opstået under montagen af markisen, ej heller hvis montagen foretages af DEBELs egne montører.

Revnedannelser i murværk, som følge af trykpåvirkningen samt risiko for fugt eller vandindtrængning i forbindelse med perforering af facade er ikke at betegne som en reklamation, og DEBEL er ikke ansvarlige herfor.

Montering på spær:

I forbindelse med spærmontage er der risiko for følgende skader/følgevirkninger:

I forbindelse med spærmontering (montage på udhænget) kan der ved nedtagning og genopsætning af underbeklædning eller anden bearbejdning af udhæng, opstå risiko for trykmærker og flænger/sprækker.

Disse er ikke at betegne som en reklamation, og DEBEL er ikke ansvarlige herfor.

 

Læs altid den opdaterede montage- og brugervejledningen grundigt igennem inden du monterer din nye markise.

Se alle markisevejledninger her 

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring risici ved montering af en markise, er du velkommen til at kontakte vores support-team:

Telefon: 86 44 77 00 – hverdage fra kl. 10-14

Mail: markise@debel.dk

Inspirationsblog

GÅ TIL BLOGGEN

Gardiner efter mål

GÅ TIL SHOPPEN

Se DIY-forhandlere

GÅ TIL OVERSIGT

Bestil gardinbus

GÅ TIL BESTILLING