In Bad, Nyheder

Så er der kommet nyt i vores bad-sortiment. Kunderne har efterspurgt nye badeforhæng, der ligner stof – også kaldet tekstilbadeforhæng. Vi har lyttet og kan nu byde velkommen til hele 3 nye, flotte badeforhæng med tekstilmønster. De har fået navnene Shadow og Chambray.

Eksklusivt look

Vi kommer ikke udenom, at de nye tekstilbadeforhæng både ser og føles langt mere eksklusive end vores øvrige badeforhæng. Deres mønster ligner almindeligt stof og følelsen er næsten ligesådan. Men da de er badeforhæng, så skal de selvfølgelig også kunne tåle en vis mængde vand. Derfor har de fået samme holdbare coating som vores øvrige badeforhæng. Det gør, at de får looket af at være en tekstil – bare med den ekstra funktion – at kunne fungere som et badeforhæng. Bundsømmen er naturligvis med et indsyet tyngdebånd, så forhænget hænger flot. Der er som på det øvrige sortiment også indsyede kovsere foroven.

Opgrader dit badeværelse med tekstilbadeforhæng

De tre nye dessiner fås pt kun i størrelsen 180 x 200 cm. De valgte farver er støvet blå og grå – så de matcher vores Heaven-måtte i samme farver. Der er også lige kommet en blå Heaven-måtte, der matcher Chambray-forhænget i blå.

Vi er selv ret vilde med de nye forhæng, og kan kun anbefale dig at prøve et sæt. Det kommer du ikke til at fortryde!

Læs mere om Chambray her

Læs mere om Shadow her